Verladingsystemen

logobol

Verladingsystemen

Verladingsystemen

Wij ontwerpen, engineeren en bouwen verladingssystemen voor vloeistofverlading (incl. levering pantograaf en NATO gecertificeerde swivels) in combinatie met aanleg van de volledige installatie en leveren opslagtanks (incl. PED en ATEX). Onze systemen worden in eigen beheer gebouwd en geïnstalleerd. Wij richten ons op tankterminals, vliegtuigbelading, trein- en busbelading, chemicaliëntransport en specialistische voertuigen. Onze laadarmen zijn voorzien van unieke onderhoudsvrije swivels.

Ten behoeve van de genoemde systemen zijn wij tevens importeur van dry-break koppelingen (incl. ATEX) waarbij slangen kunnen worden aan- en afgekoppeld zonder te morsen. Dit spaart zowel het milieu als uw portemonnee. Daarnaast importeren wij eigen mediumgestuurde regelkleppen. Die worden met verschillende functies ingezet in uw installaties. Ze staan door hun ingenieuze eenvoud garant voor een lange levensduur.

Om de veiligheid van de installaties nog verder te optimaliseren leveren wij vlamdovers, detonatie- en deflagfratiebeveiligingen en ont- en beluchtingsventielen, conform de laatste Europese normen.

Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek B.V.

Bezoekadres:

Schouwrooij 24

5281 RE Boxtel

Postadres:

Postbus 390

5280 AJ Boxtel

Contactinformatie:

Tel: 0411-605060

Fax: 0411-605065

e-mail: info@h-mi.nl

KvK. nr.: 171.15.878

BTW-nr: NL8087 39 682 B01

IBAN-nr.: NL44FVLB0260139645

Engineering

Chemische installaties

Brandstofinstallaties

Vliegtuigbrandstofinstallaties

Keuringen & Inspecties

Onderhoud & Service

Meet- en Regeltechniek

Tankstations

Verladingsystemen

Bodem