Engineering

logobol

Engineering

Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek ontwerpt en realiseert installaties naar de nieuwste stand der techniek. Bedrijven worden veelvuldig geconfronteerd met de noodzaak om nieuwe installaties te bouwen, bestaande installaties uit te breiden of verouderde installaties te vervangen. Hierbij gaat het vaak om (milieu-)gevaarlijke stoffen waarmee zorgvuldig omgegaan dient te worden. Wij maken een compleet plan waarbij een grote rol is weggelegd voor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Aan de hand van de eisen en wensen van de klant en de wet- en regelgeving ontwerpen we in samenspraak met de opdrachtgever de installatie. Of dit nu vanuit een conceptontwerp van de klant is of aan de hand van vergunningsteksten. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen we van eenvoudige P&ID’s en leidingtracé tot complete 3D visualisaties aanbieden.

Wij werken met technische specialisten, die weten wat er speelt in de markt. Wij weten hoe we diverse verwachtingen en belangen in complexe technische projecten moeten managen. Of het nu gaat om kleine aanpassingen tot multidisciplinaire turn-key projecten, wij denken met u mee en ontzorgen u met kwalitatieve technische oplossingen. Van overleg met overheden tot en met de oplevering en nazorg. U ziet hier een greep uit de projecten die van der Heijden Milieu- en Installatietechniek de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Mocht u interesse hebben, lichten wij onze expertise graag toe in een persoonlijk gesprek.

Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek B.V.

Bezoekadres:

Schouwrooij 24

5281 RE Boxtel

Postadres:

Postbus 390

5280 AJ Boxtel

Contactinformatie:

Tel: 0411-605060

Fax: 0411-605065

e-mail: info@h-mi.nl

KvK. nr.: 171.15.878

BTW-nr: NL8087 39 682 B01

IBAN-nr.: NL44FVLB0260139645

Engineering

Chemische installaties

Brandstofinstallaties

Vliegtuigbrandstofinstallaties

Keuringen & Inspecties

Onderhoud & Service

Meet- en Regeltechniek

Tankstations

Verladingsystemen

Bodem