Chemische Installaties

logobol

Chemische Installaties

Chemische installaties zijn er in een grote diversiteit. Het is onze taak om deze stoffen op een veilige manier op te slaan. Samen met de klant maken wij een Risico Inventarisatie en Evaluatie van de installatie om de pijnpunten op bijvoorbeeld het gebied van veiligheid en regelgeving bloot te leggen. Aan de hand van deze pijnpunten ontwerpen wij een nieuwe chemie installatie die niet alleen voldoet aan de wet- en regelgeving, maar ook aan de wensen van de klant. Wanneer het een bestaande installatie betreft kunnen we in samenspraak met de opdrachtgever een plan schrijven om deze installatie te keuren, aan te passen of te vervangen.

Een groot voordeel van het werken met van der Heijden Milieu- en Installatietechniek is dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde materialen. Wij zijn gespecialiseerd- en gecertificeerd om alle mogelijke materialen toe te passen, van Kunststoffen tot RVS, zowel onder – als bovengronds. In overleg met de opdrachtgever, tank- en leidingleveranciers zoeken wij een kosten efficiënte oplossing voor ieder product.

Enkele voorbeelden van chemicaliën waar wij installaties voor hebben gebouwd zijn:

Ammonia, Ancamyde, Arylsulphonic Acid, Azijnzuur, Chloorbleekloog, Heptaan, IJzerchloride, Isopentaan, Isopropylalcohol, Isopropylchloride, Methylethylketon (MEK), Mierenzuur, Natronloog, Pentaan, Polyaluminiumchloride (PAX / PAC), Safeway, Salpeterzuur, Spiritus, Waterstofperoxide en Zoutzuur.

Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek B.V.

Bezoekadres:

Schouwrooij 24

5281 RE Boxtel

Postadres:

Postbus 390

5280 AJ Boxtel

Contactinformatie:

Tel: 0411-605060

Fax: 0411-605065

e-mail: info@h-mi.nl

KvK. nr.: 171.15.878

BTW-nr: NL8087 39 682 B01

IBAN-nr.: NL44FVLB0260139645

Engineering

Chemische installaties

Brandstofinstallaties

Vliegtuigbrandstofinstallaties

Keuringen & Inspecties

Onderhoud & Service

Meet- en Regeltechniek

Tankstations

Verladingsystemen

Bodem